o nama

TPP interijeri se bave pružanjem usluga projektiranja i izvođenja završnih radova u graditeljstvu. Kroz stručno znanje i iskustvo, te praćenjem svjetskih trendova nastojimo našim klijentima osigurati profesionalni pristup kroz zajamčenu kvalitetu.

Potrebe i želje naših klijenata su nam najbitnije, stoga nudimo usluge idejnog planiranja rješenja, do konačnog izvođenja radova.

Potencijali naše tvrtke mogu kvalitetno zadovoljiti sve zahtjeve, kako privatnih tako i poslovnih ( industrijskih ) subjekata. Ukoliko ste u potrazi za jednostavnim rješenjem vašeg projekta ili velikim renoviranjem obratite nam se sa punim povjerenjem.SOBOSLIKARSKI RADOVI

Sve vrste soboslikarskih radova od gletanja do bojanja i lakiranja u skladu s vašim željama.

KERAMIČARSKI RADOVI

Postava svih vrsta zidnih i podnih keramičkih pločica, raznih dimenzija, oblika i dekora. U svim mogućim smjerovima horizontalno, vertikalno, dijagonalno, s bordurom ili bez,coklovi i dr. Priprema podloge:niveliranje zida, izrada glazure i niveliranje poda, impregnacija.

GRAĐEVINSKI RADOVI

U skladu sa Vašim potrebama isvim zakonskim propisima radimo sve vrste građevinskih radova od zidanja, betonaže, žbukanja, hidro i termo izolacije do završnih radova prema verificiranim planovima.

STRUČNI NADZOR

Vršimo i stručni nadzor nad izgradnjom građevinskih objekata u svim fazama izgradnje, a temeljem ugovora o poslovno-tehničkoj suradnji sa našim suradnicima za električne i strojarske instalacije, možemo ponuditi cjelovitu uslugu nadzora.

UREĐENJE INTERIJERA

Svi ljubitelji besprijekornog dizajna konstantno rade na svom životnom prostoru. On tako kroz dugo razdoblje dobiva potpuno nova naličja. U skladu sa životnim promjenama nastupaju i novi prostorni zahtjevi.

ODRŽAVANJE NEKRETNINA

Uslugu kućni majstor i Domarske usluge kojima se pravovremeno otklanjaju nedostaci te se na taj način sprječavaju daljnja veća oštećenje a time i troškovi.Budući da je cijena domarskih usluga značajno niža od uskospecijaliziranih popravaka uštede u Vašem kućanstvu su značajne.

ZADOVOLJNIH KLIJENATA
0
GODINA TRADICIJE
0
POSTAVLJENIH PLOČICA
0
ADAPTIRANIH KVADRATA
0